УКР РУС

"Холанд не повинен переходити в Реал": переконливі аргументи для зірки Борусії від екс-гравця мадридців

20 березня 2020 Читать на русском

Легендарний атакувальний екс-хавбек Реала Стів Макманаман не радить норвезькому форварду Борусії змінювати Дортмунд на Мадрид.

"Йому рано покидати дортмундську Борусію. Він, здається, щасливий, і що ще важливіше, він регулярно грає та забиває голи. Холанд не повинен покидати човен передчасно і прямувати у Реал.

Райола пообіцяв влітку привести в Реал свого клієнта – агент працює з зірками першої величини

Ви бачили, що сталося з Лукою Йовічем у цьому сезоні – він ледве грав за Реал після чудового сезону минулого року у Німеччині. Ерлінг такого тиску не потребує. Крім того, я чув, що Реал Мадрид зацікавлений у Кіліані Мбаппе, тому їм обом не має чого робити там одночасно", – написав Макманаман у своїй щотижневій колонці на Horseracing.net.

Нагадаємо, Холанд перейшов у стан дортмундців 1 січня 2020 року з австрійського Зальцбурга за 20 мн євро. У поточному сезоні 19-річний форвард зіграв за "джмелів" у Бундеслігі у 8 матчах, в яких забив 9 голів та віддав 2 результативні передачі. Контракт норвежця з Борусією розрахований до 30 червня 2024 року. Transfermarkt оцінює футболіста у 80 млн євро.

Мбаппе наривається на проблеми в Реалі через свої жарти у ЛЧ – Перес хоче об'єднати найталановитіших форвардів світу