УКР РУС

Хоффенхайм вирвав перемогу над Майнцем, Байєр поступився Герті

20 вересня 2017 Читать на русском

В матчі 5 туру Хоффенхайм на останніх хвилинах вирвав перемогу в Майнца, Герта здолала Байєр, а Фрайбург та Ганновер розійшлися нічиєю.

Фрайбург та Ганновер не зуміли виявити сильнішого у протистоянні. Перший тайм пройшов за переваги Ганновера, який і контролював більше м'яч і створював моменти біля воріт суперника. Фрайбург грав на контратаках, які були досить небезпечними, однак першу половину команди завершили без голів.

В другому таймі Фрайбург мав забивати, але Нідерлєхнер не зумів реалізувати пенальті. А трохи згодом Фрайбург пропустив, Харнік замкнув передачу в штрафний майданчик. Однак Петерсен на 83 хвилині зумів зрівняти рахунок.

Майнц досить агресивно розпочав матч і вже на 5 хвилині Латца першим зреагував на відскок і забив у нижній кут воріт. А на 16 хвилині Муто подвоїв перевагу своєї команди. Хоффенхайм досить швидко оговтався і Амірі скоротив відставання. І наприкінці першої половини зусиллями Вагнера Хоффенхайм зрівняв рахунок.

Другий тайм пройшов за атак Хоффенхайма, але Майнц завзято захищався. І все ж на 2 компенсованій хвилині Ут зумів вирвати перемогу для своєї команди.

Герта трохи неочікувано перемогла Байєр. В першому таймі берлінці забили два м'ячі, відзначились Леккі та Калу. І взагалі всю першу половину столична команда перегравала Леверкузен. В другому таймі після замін Байєр заграв активніше в атаці, але забити вдалось лише одного разу Юліану Брандту.

Чемпіонат Німеччини 2017/18, 5 тур

Фрайбург – Ганновер – 1:1

Голи: Петерсен, 83 – Харнік, 65

Нереалізоване пенальті: Нідерлєхнер, 54

Герта – Байєр – 2:1

Голи: Леккі, 16, Калу, 24 – Брандт, 84

Майнц – Хоффенхайм – 2:3

Голи: Латца, 5, Муто, 16 – Амірі, 23, Вагнер, 45+1, Ут, 90+2