УКР РУС

Хоффенхайм вдома переміг Фрайбург, Байєр програв Вольфсбургу

1 вересня 2018 Читать на русском

Матчі 2-го туру німецької Бундесліги завершились перемогами Хоффенхайма, Вольфсбурга та Вердера, провалом Байєра та нічийними рахунками у поєдинках Боруссії Менхенґладбах та Нюрнберга.

Суперник Шахтаря по груповому етапу Ліги чемпіонів – Хоффенхайм – вдома провів дуже непростий матч проти міцного, але досить скромного Фрайбурга. Гості не поступалися за кількістю та якістю гострих моментів у першому таймі, закономірно вирвавшись уперед на 37-й хвилині – це Доменік Хайнц використав програш зінхаймцями верхового єдиноборства при подачі зі штрафного й добив з кількох метрів. Втім, у другому таймі Хоффенхайм підвищив оберти й переломив хід зустрічі: на 50-й хвилині Адам Шалай використав відскок й забив з кількох метрів у пусті ворота, а через 13 хвилин після прострілу Ніколаса Шульца вивів Хоффенхайм уперед. На 90+5-й Андрей Крамаріч встановив остаточний рахунок – 3:1.

У паралельних матчах Вольфсбург здобув крупну виїзну перемогу над Байєром – пропустивши першими на 24-й хвилині після красивого дальнього удару Леона Байлі, "вовки" відповіли трьома голами. Також Нюрнберг розписав результативну нічию з Майнцом (1:1). Аналогічний рахунок був зафіксований і в матчі Аугсбург – Борусія Менхенґладбах, а франкфуртський Айнтрахт у меншості на останніх секундах програв Вердеру.

Таким чином, Вольфсбург набрав шість очок та тимчасово очолив турнірну таблицю, в той час як Байєр з нулем знаходиться на передостанній сходинці. Боруссія М, Вердер, Аугсбург та Майнц з чотирма очками знаходяться на третій-шостій сходинках відповідно, а Хоффенхайм з трьома – на десятій. Нюрнберг має одне очко та йде одинадцятим, а Фрайбург займає останнє місце у турнірній таблиці.

Чемпіонат Німеччини 2018/2019, 2-й тур

Хоффенхайм – Фрайбург – 3:1

Голи: Шалай, 50, 63, Крамаріч, 90+5 – Хайнц, 37

Нюрнберг – Майнц – 1:1

Голи: Ішак, 48 – Матета, 25

Аугсбург – Борусія Менхенґладбах – 1:1

Голи: Грегоріч, 13 – Плеа, 68

Байєр – Вольфсбург – 1:3

Голи: Байлі, 24 – Озджан, 36 (автогол), Вегхорст, 55, Штеффен, 60

Айнтрахт Ф. – Вердер – 1:2

Голи: Халлер, 49 (пен) – Осако, 21, Рашіца, 90+6

Вилучення: Віллемс, 32