УКР РУС

"Хоффенхайм" в результативному матчі здолав "Борусію" М, "Кельн" поступився "Аугсбургу", "Борусія" Д перемогла "Айнтрахт"

15 квітня 2017 Читать на русском

В 29 турі німецької першості перемоги здобули команди, які грали вдома: "Аугсбург", "Борусія" Д, "Вольфсбург", "Хоффенхайм", "Майнц" та "РБ Лейпциг".

Несподівано, але міцний "Кельн" в першому таймі "горів" шістнадцятому "Аугсбургу" – 0:2. В перерві Петер Штегер, тренер гостей, вирішив підсилити атаку нападниками Цоллером та Руднєвсом (і це з Модестом на полі)! Заміни не допомогли гостям навіть здобути очко. "Аугсбург" набирає 32 пункти. В наступному турі "цапи" зіграють проти непростого "Хоффенхайма".

Дортмунд після поразок від "Баварії" та "Монако" протистояв середняку таблиці "Айнтрахту". Вже на другій хвилині Ройс замкнув передачу від Пулішіча. Буквально відразу Фабіан міг зрівняти рахунок, але з вбивчої позиції не поцілив у ворота. Через трохи мексиканець реабілітувався, відзначившись чудовим ударом в дальню "дев’ятку". Однак перший тайм залишився за гостями – греку Сократісу вдався класний постріл з-за меж штрафного майданчика. Наприкінці гри Обамеянг провів свій 26 м’яч в чемпіонаті та забезпечив перемогу команді Тухеля. У 30 турі "жовто-чорні" (4 місце) поміряються силою з Менхенгладбахом.

"Інгольштадт" в останніх трьох турах набрав 9 балів, в тому числі перемігши прямого конкурента за виживання – "Дармштадт"! В компенсований час до першого тайму Зуттнер прикро зрізав сферу у власні ворота. У другому таймі "вовки" добили пораненого суперника – 3:0. "Вольфсбург" – тринадцятий. В наступному турі баварці спробують здолати "Майнц", таким чином взявши реванш за розгром.

Класний матч відбувся в Зінсхаймі. "Хоффенхайм" серйозно претендує на Лігу чемпіонів. Для досягнення цієї мети "селянам" бажано в кожному поєдинку брати максимум очок. До 24 хвилини угорець Шалай оформив дубль, однак до свистка на перерву "жеребці" зрівняли рахунок. До слова, Штіндль відзначився після жахливої помилки воротаря "Хоффе". У другому таймі гості ледве не наздогнали хлопців Нагельсманна, однак господарі забили на два м’ячі більше. Любителям гарних голів радимо переглянути взяття воріт від Марко Ута. "Хоффенхайм" перебуває на третій позиції, що дає пряму путівку до ЛЧ!

Берлінська "Стара дама" завдяки автоголу Брукса мінімально поступилася "Майнцу". Спочатку гол записали на Латцу, який пробив та влучив у американця, від якого м’яч залетів до сітки. "Майнц" посідає п’ятнадцяте місце. Незабаром "Герта" зіграє проти "Вольфсбурга".

"Лейпциг" спокійно розгромив "Фрайбург" – 4:0. "Бики" залишаються на другій сходинці. В 30 турі "Лейпциг" спробує на виїзді здолати "Шальке" Коноплянки.

Чемпіонат Німеччини, 29 тур

"Аугсбург" – "Кельн" – 2:1

Голи: Хінтереггер, 5, Ферхах, 23, пен. – Макс, 65 аг

Вилучення: Ча-Чхоль ("А"), 89, Фіннбогасон, 90+2 ("А")

"Борусія" Д – "Айнтрахт" – 3:1

Голи: Ройс, 2, Сократіс, 35, Обамеянг, 86 – М. Фабіан, 29

"Вольфсбург" – "Інгольштадт" – 3:0

Голи: Зуттнер, 45+1, аг, Маллі, 69, М. Гомес, 80

"Хоффенхайм" – "Борусія" М – 5:3

Голи: Шалай, 9, 24, Демірбай, 58, 89, Ут, 75 – Вестергаард, 31, Штіндль, 35, Дауд, 78

"Майнц" – "Герта" – 1:0

Гол: Брукс, 45+1, аг

"РБ Лейпциг" – "Фрайбург" – 4:0

Голи: Поульсен, 36, Вернер, 42, Кейта, 51, Демме, 90+1