УКР РУС

Хоффенхайм розділив очки з Борусією Д, Вердер переміг Аугсбург та піднявся у зону Ліги чемпіонів

22 вересня 2018 Читать на русском

Перші суботні матчі 4-го туру німецької Бундесліги завершились з великою кількістю забитих голів.

У центральному з перших п'яти суботніх матчів Хоффенхайм приймав дортмундську Борусію. Підопічні Юліана Нагельсменна контролювали весь хід матчу – дортмундці за перший тайм навіть не завдали жодного удару, в той час як Хоффенхайм завдав цілих вісім. Зрештою, на 44-й хвилині господарі дотиснули дортмундців: Жоелінтон скористався відскоком і з лінії штрафного завдав точного удару у дальній кут – 1:0. На старті другого тайму Крамаріч забив другий гол, але його відмінили через офсайд. Дортмундці ж особливо нічого не створили і в цій половині гри, а після вилучення Діалло на 76-й хвилині, здавалося, все стало зрозуміло. Тим не менш, на 84-й хвилині Крістан Пулішич зміг врятувати Боруссію, замкнувши простріл Марко Ройса – 1:1.

У парелельних зустрічах забивали дуже багато голів. Аугсбург влаштував перестрілку з Вердером, який з 34 по 36 хвилину зробив рахунок 0:2, однак до 47-ї втратив перевагу. Втім, гол Классена на 75-й хвилині приніс бременцям перемогу. Швидше голи забивав лише Нюрнберг, який у грі з Ганновером вийшов вперед на 76-й хвилині після автоголу Антона, а на 77-й забив переможний після удару Кнолля. Вольфсбург на своєму полі зазнав крупної поразки від Фрайбурга (1:3), берлінська Герта вдома змогла розбити менхенґладбаську Борусію – 4:2.

Таким чином, Герта набрала десять очок та очолила турнірну таблицю, а дортмундська Борусія опустилася на третє місце, набравши лише вісім. Вердер з такою ж кількістю очок піднявся у зону Ліги чемпіонів, а Вольфсбург з Ґладбахом, маючи на одне менше, знаходяться на шостій-сьомій сходинках. Нюрнберг має п'ять очок та знаходиться на восьмій позиції, а Хоффенхайм, з чотирма йде на десятій. Аугсбург та Фрайбург з такою ж кількіст очок йдуть прямо за ним.

Чемпіонат Німеччини 2018/2019, 4-й тур

Хоффенхайм – Борусія Д – 1:1

Гол: Жоелінтон, 44 – Пулішич, 84

Вилучення: Діалло, 76

Аугсбург – Вердер – 2:3

Голи: Ку Джа Чхоль, 45+3, Макс, 47 – Крузе, 34, Пісарро, 36, Ларссен, 75

Герта – Борусія М – 4:2

Голи: Ібішевіч, 31, 63, Лазаро, 34, Дуда, 73 – Азар, 29 (пен), Плеа, 67

Вольфсбург – Фрайбург – 1:3

Голи: Мехмеді, 61 – Саллаї, 7, Петерсен, 21, Франц, 50

Нереалізовані пенальті: Петерсен, 21

Нюрнберг – Ганновер – 2:0

Голи: Антон, 76 (автогол), Кнолль, 77