УКР РУС

Хоффенхайм переміг Шальке Коноплянки, РБ Лейпциг переграв Айнтрахт

23 вересня 2017 Читать на русском

У 6 турі Бундесліги перемоги здобули Хоффенхайм, Майнц, РБ Лейпциг. Штутгарт та Вердер з своїми суперниками зіграли внічию.

Лейпциг мінімально вдома переміг Айнтрахт та набрав 10 очок. У 7 турі "бики" зіграють проти непереконливого нині в атаці Кельна.

Коноплянка вийшов у стартовому складі "кобальтових". Хоффенхайм швидко вийшов вперед завдяки голу опорного півзахисника Гейгера. Єдиний гострий момент Шальке в першому таймі виник завдяки зусиллям українця. Євген виконав класну подачу на Ді Санто, але аргентинець не дотягнувся до м’яча. На старті другого таймі Коноплянка був дуже активним – спочатку Євген влучив в поперечину, а через хвилину не поцілив в дальній кут воріт Бауманна. "Селяни" відповіли моментом від Ута. Господарі не тільки втримали мінімальну перемогу, а й наприкінці матчу забили другий гол. Хоффе набирає 14 очок та виходить на перше місце! В 7 турі команда Нагельсманна зіграє проти Фрайбурга.

Вердер та Фрайбург, аутсайдери чемпіонату, при рівній грі не виявили сильнішого – 0:0.

Майнц завдяки пенальті здолав столичну Герту. Команда Сандро Шварца набирає 6 балів та піднімається всередину турнірної таблиці. В наступному турі "Стара Дама" зустрінеться з Баварією!

Новачок Бундесліги Штутгарт вдома не переграв Аугсбург – 0:0. Наразі Штутгарт має 7 очок.

Чемпіонат Німеччини, 6 тур

РБ Лейпциг – Айнтрахт – 2:1

Голи: Огюстін, 28, Вернер, 67 – Ребіч, 77

Хоффенхайм – Шальке – 2:0

Голи: Гейгер, 13, Рупп, 90+4

Вердер – Фрайбург – 0:0

Майнц – Герта – 1:0

Гол: Де Бласіс, 54, пен

Вилучення: Ібішевіч, 89

Штутгарт – Аугсбург – 0:0