УКР РУС

"Хоффенхайм" переміг "Байєр", "Вердер" розгромив "РБ Лейпциг" та хет-трик Модеста у ворота "Герти"

18 березня 2017 Читать на русском

У 25 турі німецького чемпіонату "Дармштадт" без Федецького програв "Вольфсбургу", "Кельн" здолав берлінську "Герту", "Вердер" подужав "Лейпциг", "Байєр" мінімально поступився "Хоффенхайму", а "Аугсбург" та "Фрайбург" зіграли внічию.

"Аугсбург" після болючої поразки від "Шальке" грав проти восьмого "Фрайбурга". Перший тайм, так само як й другий, завершився результативною нічиєю – 1:1. "Фрайбург" набирає 35 балів.

"Бики" з Лейпцига після фіаско в попередньому турі залишалися на другому місці. Перший тайм завдяки чудовому удару Юнузовіча виявився за "музиками", хоча зрівняти рахунок Забітцеру завадила поперечина. В другій половині матчу Гріліч та Кайнц довели рахунок до розгромного. Бременці піднімаються на 13 місце. В 26 турі "бики" зіграють проти останніх "лілій".

"Дармштадт" з Федецьким на заміні протистояв "Вольфсбургу". У 24 турі обидві команди вирвали мінімальні перемоги. І цього разу "вовки" здобули вікторію в один гол – в компенсований час першого тайму забив Маріо Гомес. Незважаючи на три очки, "Вольфсбург" перебуває на скромній п’ятнадцятій позиції.

"Байєр" залишився без Ліги чемпіонів, тому може всіма силами зосередитися на чемпіонаті. Суперником "аптекарів" був четвертий та доволі непростий "Хоффенхайм". Хоча в першому таймі "селяни" більше часу володіли "шкіряним", гості створили більше гольових моментів. На 62 хвилині Вагнер замкнув передачу Цубера. Новий тренер "фармацевтів" Коркут кинув в бій Чічаріто та Кіслінга, однак господарі втримали дорогоцінну перемогу. "Хоффенхайм" набирає 45 балів та робить серйозну заявку на участь в Лізі чемпіонів.

В Кельні відбувся один з найцікавіших матчів туру. Завдяки трьом голам "цапів" в першому таймі інтриги не сталося. Хет-триком за "Кельн" вистрілив француз Модест, в активі якого у чемпіонаті нараховується вже 22 м’ячі. "Кельн" піднімається на шосту позицію. В 26 турі "Стара дама" з Берліну зіграє проти "Хоффенхайма".

Чемпіонат Німеччини, 25 тур

"Аугсбург" – "Фрайбург" – 1:1

Голи: Стафілідіс, 38 Нідерлехнер, 29, пен.

"Вердер" – "РБ Лейпциг" – 3:0

Голи: Юнузовіч, 34, Гріліч, 59, Кайнц, 90

"Вольфсбург" – "Дармштадт" – 1:0

Гол: М. Гомес, 45+1

"Хоффенхайм" – "Байєр" – 1:0

Гол: Вагнер, 62

"Кельн" – "Герта" – 4:2

Голи: Осако, 6, Модест, 35, 37, 63 – Ібішевіч, 50, пен., Брукс, 69