УКР РУС

Хочолава: Моя мета – виграти з Шахтарем Лігу чемпіонів

17 листопада 2017 Читать на русском

Захисник донецького Шахтаря Давид Хочолава розповів у чому різниця між чемпіонатом Грузії та України а також поділився головною метою у Шахтарі.

"Тут в порівнянні з Грузією сильно відрізняється дисципліна і набагато більше професіоналів. За три роки в Україні я відчуваю, що повертається той український футбол, який всі люблять і з кожним роком є маленький, але прогрес.

Чемпіонат України здивував фізикою. Я уявити не міг, що буде така різниця з грузинським в швидкостях і пересуванні. В Україні, крім Шахтаря, більше силового футболу і багато тактичних битв. У Грузії більше в пріоритеті техніка та індивідуальну майстерність.

Якби мені в 2015 році хтось сказав, що я буду виходити в стартовому складі в матчі Ліги чемпіонів, я б подумав, що цю людину до психіатричної лікарні треба відправити. Але футбол тому і прекрасний, що ніхто не знає, що буде далі.

Я раніше думав що у мене не багато шансів вийти на матч Ліги чемпіонів. Давайте я поставлю мету виграти Лігу чемпіонів з Шахтарем. Ось це моя мрія на сьогодні", – сказав Хочалава в інтерв'ю Ua-Football.

Наполі – Шахтар: прогноз на матч Ліги чемпіонів 2017/18