УКР РУС

Хочолава: Мій гол переламав хід зустрічі

8 квітня 2018 Читать на русском

Захисник Шахтаря Давид Хочолава прокоментував перемогу над Вересом.

На думку Давида Хочолави, його гол дав команді впевненість у перемозі, адже до того Верес мав багато моментів та міг відновити статус-кво, інформує офіційний сайт Шахтаря.

"Дуже радий, що забив свій перший м'яч за Шахтар в такий потрібний момент. Ми вели 1:0, але це небезпечний рахунок, а у Вереса виникало багато гольових епізодів. Було важко, але мій гол переломив хід зустрічі, і стало зрозуміло: ми переможемо.

Що стосується сухої серії, то у нас завжди головне завдання – зіграти на нуль. Я вже говорив про те, що наші атакуючі футболісти в будь-якому випадку заб'ють, а надійні дії в обороні гарантують три очки. Хоча сьогодні суперник створив чимало проблем.

Верес – це дуже сильна команда, яка добре захищається і вміє контратакувати. У них були шанси забити, але ми впоралися. Тепер концентруємося на матчі з Динамо і сподіваємося також зіграти на нуль і перемогти", – сказав він.

Нагадаємо, учора Шахтар обіграв Верес з рахунком 2:0.

Матч Шахтар – Динамо відбудеться 14 квітня.

Турнір пам'яті Гусіна. "Порядний, інтелігентний, не знав слова "не можу", любив швидкість, шоколад та фотографувати", – таким його згадують