УКР РУС

"Хочеться, щоб правоохоронці повернулися на стадіони". Гендиректор Чорноморця – про вибори президента УПЛ

28 березня 2018 Читать на русском
Автор: Андрій Сеньків

Генеральний директор Чорноморця Анатолій Місюра в коментарі Футбол 24 розповів про те, чого хотів би від нового керівництва Прем'єр-ліги.

"Робота з Генінсоном влаштовувала мене. Людина швидко реагувала на всі питання, які стосуються життєдіяльності клубу та УПЛ. Але через деякі причини він не хоче продовжувати. На цьому життя не закінчується. Ми будемо допомагати один одному й співпрацювати. Оскільки в нього є бачення роботи в футболі поза УПЛ.

"Мені достатньо прикладу роботи іноземців в уряді". Рафаїлов – про вибори президента УПЛ

Щодо Грімма, то варіант вливання нової крові в наш футбол для його подальшого розвитку є позитивним. З іншого боку лякає те, що у нас було багато іноземних чиновників на найвищому державному рівні, але результату було дуже мало. Не хочеться наступити на ті ж граблі.

Хто такий Томас Грімм – єдиний кандидат в президенти УПЛ

Якщо даний пан й буде головним в УПЛ, то було б добре, якби він довів до логічного кінця створення єдиного пулу. Всі клуби УПЛ за те, щоб він був, а керівництво Прем'єр-ліги реалізувало права на трансляцію матчів і цим приносило клубам гроші.

Друге, чого хочеться він нового керівництва – повернення представників правоохоронної системи в чашу стадіонів. Клуби і ті, кого вони запрошують обслуговувати матчі, не мають повноваження для покарання прапопорушників", – сказав Місюра.

Нагадаємо, вибори президента УПЛ відбудуться 6-го квітня. Єдиним кандидатом на виборах буде швейцарець Томас Грімм.