УКР РУС

Хочалава розповів, чого потрібно остерігатись Шахтарю у матчі з Чорноморцем

23 вересня 2018 Читать на русском

Захисник Шахтаря Давид Хочолава поділився очікуваннями від матчу проти Чорноморця.

"Проводити по три гри на тиждень, звісно, важко й фізично, й психологічно. Але в нас відмінні лікарі, фізіотерапевти та масажисти, які допомагають швидко відновлюватись.

Тренери вимагають від нас, незалежно від суперника, діяти максимально ефективно й демонструвати найкращий футбол. Потрібно зберігати концентрацію в кожному поєдинку протягом усього сезону – це справді важливо.

Матвієнко: Проти Чорноморця буде складно, вони зуміли відібрати очки у Динамо

Одесити цього сезону добре виступають, кожному супротивникові дають бій. Вони скорегують свою тактику перед зустріччю із Шахтарем, спробують відійти в захист і діяти на контратаках. Також не слід забувати про стандарти – сильну сторону Чорноморця. У них у складі є кілька чудових виконавців, які можуть відмінно подати або влучно пробити зі штрафного.

Новачок Шахтаря Сіпріано зіграв за молодіжну команду "гірників"

Головне – цілковита концентрація біля власних воріт, адже в матчах із цими суперниками ми йдемо в атаку чималими силами. Важливо, щоб хлопці, які лишаються позаду, бралися миттєво до відбору м’яча і не давали опонентові перейти у швидку контратаку. Також у таких зустрічах складно знаходити вільні зони для розкриття насиченої оборони", – цитує Хочолаву офіційний сайт Шахтаря.