УКР РУС

Хоча моменти були... "Реал Сосьєдад" - "Еспаньйол" - 0:0

20 листопада 2011 Читать на русском

У поєдинку, який відкривав програму неділі в рамках 13 туру Прімери, голів глядачам побачити так і не вдалося.

Хоча у першій половині зустрічі гравці “Реал Сосьєдада”, як і належить господарям, більше володіли ініціативою. Тільки от у нападі мало що вдавалося як Фернандо Льоренте, так і його партнерам. Другий тайм вже розпочався під диктовку гостей, проте, знову ж таки, до якоїсь наднебезпеки справа не доходила.

Найцікавіше розпочалося з 79-ї хвилини. Саме тоді гравець "Еспаньйола" влучив у стійку воріт господарів. Після того команди, не погоджуючись на нічию, почали грати "атака на атаку". В останню 10-хвилинку футболісти обидвох команд завдали чи не більше ударів по воротах, аніж до цього. Але удари — ударами, тільки от ще потрібно аби м'яч пересік лінію воріт, чого у цьому поєдинку не відбулося жодного разу.

“Реал Сосьєдад” - “Еспаньйол” - 0:0

попередження: Льоренте, 42, Кадамуро, 46, Ансотегі, 57, Ільяраменді, 64 — Віла, 29

“Реал Сосьєдад”: Браво, Ансотегі, Кадамуро (Естрада, 65), Гонсалес, Мартінес, Прієто, Ільяраменді (Аранбуру, 72), Макдональд (Пардо, 78), Вела, Льоренте, Агірретче

“Еспаньйол”: Альварес, Віла, Морено, Ініго, Ромарік, Баена, Родрігес, Верду, Вайсс (Руї, 84), Альваро (Гомес, 74), Гарсія (Тьєві, 16)