УКР РУС

Хльобас: Є впевненість, що в суботу досягнемо позитивного результату

14 липня 2017 Читать на русском

Нападник київського Динамо Дмитро Хльобас розповів про збори команди і поділився очікуваннями від матчу проти Шахтаря за Суперкубок.

Суперкубок України 2017
завершено
-

"На зборі в Австрії добре попрацювали. Як в плані фізичної підготовки, так і в плані тактики і проведення контрольних матчів. Плідний вийшов збір. Повністю виконали план підготовки, який у нас був. Думаю, нам вдалося закласти фундамент на новий сезон.

На початку збору було, звичайно, непросто, але коли почалися контрольні матчі, навантаження зменшилося, і стало простіше. Найголовніше, що від цих тренувань відчувається користь, ти розумієш, що ростеш, підвищуєш свій рівень.

Результат завжди має значення, але не завжди він є наріжним каменем. Так було, наприклад, з першими контрольними матчами. У цих поєдинках результат був для нас точно не на першому місці. Але в останніх двох-трьох спарингах ми вже працювали на результат, оскільки в цих поєдинках ми цілеспрямовано готувалися до офіційних матчів.

Видно, що наша команда зараз добре готова, і є впевненість, що в суботу досягнемо позитивного результату", – сказав Дмитро Хльобас в інтерв'ю Dynamo.kiev.ua.

176-те Класичне, 12-та битва за Суперкубок. Цифри і факти