УКР РУС

Хльобас: Я готовий проявити себе

23 березня 2018 Читать на русском

Нападник Дмитро Хльобас розповів про підготовку київського Динамо до вирішального етапу сезону в українській Прем'єр-лізі.

"Усі тренуються та готові до того, щоб вийти на поле в будь-який момент. Попрацювали в тренажерному залі – на витривалість і силу. На полі ж тренували спочатку навіси, завершення атак і міні-турнір із футболу. "Зелені" проти "синіх". Ми, тобто "сині", перемогли у всіх іграх. Не рахував, скільки м'ячів забив. Вчорашнє тренування було спокійнішим, сьогодні ж – більш інтенсивним.

"Респект Хацкевичу за капітанську пов’язку для Циганкова". Чому словам Хачеріді важко повірити, а Верес "розбазарює" очки

У нас важливі ігри попереду, ми до них готові, команда виглядає добре. Будемо намагатись виконати ті завдання, які стоять перед нами. Поки збірники приїдуть, втягнуться, думаю, це трохи часу займе. Але день-три – і всі втягуються. Я, наприклад, завжди готовий і тримаю себе в хорошій формі. А вже від тренера залежить, чи надасть він мені час проявити себе", – розповів Хльобас у коментарі офіційному сайту Динамо.

Нагадаємо, що свій перший матч після паузи Динамо зіграє 1 квітня в Маріуполі проти місцевої команди.