УКР РУС

Хитрий план Моурінью спрацював. "Атлетіко" - "Челсі" - 0:0

22 квітня 2014 Читать на русском

Особливий виграв "Сталінградську битву" у Мадриді.

"Атлетіко" - "Челсі"- 0:0

Вже з перших хвилин наміри португальського наставника стали явними, коли "Челсі" не міг протриматися на половині господарів і півхвилини. Перший тайм пройшов під ініціативу "матрацників", яка розчинялась у захисті "синіх": 9 польових плюс воротар грали на відбій, а Торрес був хлопцем-скакуном, який чекав на відбитий м'яч на своїй  половині поля ближче до центру. Коли атаки підопічних Сімеоне були масивнішими, то і Торрес бігав до своїх воріт. Першу половину гри "синім" затьмарила хіба що травма Петера Чеха, якого змели на лінії воріт.

У перерві Моурінью, вочевидь, вніс корективи у гру і гості трохи збільшили оберти, сміливіше вдаючись до контрвипадів. "Атлетіко" дуже хотів виграти цей поєдинок і, особливо в останні 10 хвилин, крутився біля карного "Челсі". На жаль для Мадрида, такі викрутаси та подача снарядів у воротарський Шварцера не призвели до нічого.

Натомість у кінці поєдинку гості отримали шанс вирвати перемогу завдяки вискочці Торресу, який заробив небезпечний штрафний. Біля м'яча стояли три "пенсіонери", проте Давід Луїш чомусь вирішив на силу прошити Куртуа  - вище воріт.

Реалізація плану Моурінью дорого йому коштувала: окрім Петера Чеха, травмувався Джон Террі. Не зіграють у повторному матчі Обі Мікел та Франк Лемпард, які перебрали гірчичників.