УКР РУС

Хин Мін Сон розповів про свої плани після уникнення призову до армії

29 вересня 2018 Читать на русском

Півзахисник Тоттенхема Хин Мін Сон розповів про свої емоції після перемоги на Азійських іграх-2018 та про свої цілі після того, як він уникнув призову до корейської армії.

"Деякі гравці уникнули армії і тепер більше ні про що не дбають. Я не хочу так робити, я хочу бути більш голодним та працювати важче.

Хин Мін Сон уникне служби в армії

Я вдячний та мені було шкода партнерів по команді та вболівальників під час Азійських ігор. Я відчував, що мені бракувало їх, а їм бракувало мене. Але ми виграли трофей, я дуже щасливий, і я був радий знову стати перед вболівальниками.

Це багато значить для Південної Кореї. Жодна команда не вигравала цей титул двічі поспіль. Ми це зробили, і наша країна нами пишається, а я гордий нашою країною.

Я не думав про війському службу, перш за все прагнув поїхати та виграти турнір. Звісно, я хвилювався під час змагань, чи я в хорошому становищі, але моєю метою не було уникнути призову до армії. Зараз я в хорошому становищі, але досі голодний, і дійсно важко працюю, щоб запевнити, що не розчарую фанатів", – сказав Сон Sky Sports.

Хин Мін Сон яскраво помстився расисту – претендент на фінт року