УКР РУС

Хет-трик Мессі, дубль Суареса. "Барселона" - "Райо Вальєкано" - 6:1

8 березня 2015 Читать на русском

Каталонський гранд у матчі 26 туру Прімери проти мадридських "бджіл" використав поразку "Реала" та став лідером першості.

"Ми не маємо права схибити", - сказав Лео Мессі після поразки "Реала" від "Атлетіка". І аргентинець та його партнери зробили усе, щоб не змарнувати подарунок з Мадриду. Сам Лео відзначився хет-триком, наздогнавши у списку бомбардирів Роналду, у обох тепер по 30 голів. Не схибив і Суарес, який оформив дубль, і, схоже, перебуває у божевільній формі. Ще один м'яч - на рахунку Піке.

Основні моменти матчу

Уболівальники заповнили "Камп Ноу", незважаючи на ранній час

Господарі відкрили рахунок вже на 6-й хвилині, коли Суарес, вийшовши на побачення з Альваресом після передачі Хаві, не залишив голкіперу "Райо" шансів ударом в ближній кут. Цікаво, що швидкість польоту м'яча після пострілу уругвайського форварда склала 100 км/год. 

Після цього арбітр не призначив два пенальті у ворота "бджіл" за фоли на Суаресі та Педро. На 33-й хвилині мадридців пробачив Мессі, який не зумів поцілити у ворота, перекидуючи м'яч через Альвареса з декількох метрів.

Ось так Неймар вдома біля телевізора святкує гол Суареса

В дебюті другого тайму каталонці знову забили швидкий гол. Альба ударом головою влучив у каркас після передачі з кутового, а Піке виявився першим на добиванні. А до розгромного рахунок довів Мессі, який лише з другої спроби переграв Альвареса з пенальті. Перший удар Лео голкіпер "бджіл" впевнено забрав, однак арбітр побачив якесь порушення в цьому епізоді. Гості ж залишилися ще й у меншості. Тіто отримав другу жовту за фол на Суаресі, який заробив одинадцятиметровий.

На 63-й хвилині Мессі оформив дубль, опинившись першим на добивання після удару Суареса, який зумів відбити Альварес. Не забарився Лео і з хет-триком. Вже через 5 хвилин, отримавши м'яч від Ракітіча, він проскочив повз двох захисників, поклав на газон Альвареса і спрямував шкіряного у порожні ворота.

Гості відквитали один м'яч на 81-й хвилині. Алвес грубо збив Буено у карному майданчику, за що отримав пряму червону картку. Альберто з "позначки" не залишив Браво жодних шансів. А крапку в матчі поставив Суарес, який прошив Альвареса після передачі Мессі.

Склади тут...

"Барселона" - "Райо" - 6:1

Голи: Суарес, 6, 91, Піке, 49, Мессі, 56 (пенальті), 63, 68 - Буено, 81 (пенальті)

Вилучення: Алвес, 80 - Тіто, 54