УКР РУС

Хет-трик Капітана. "Ліверпуль" - "Евертон" - 3:0. ВІДЕО

14 березня 2012 Читать на русском

Стівен Джеррард зробив собі розкішний подарунок у 400-му матчі за "Ліверпуль" в АПЛ.

Мотивація на таких матчах завжди є максимальною. До того ж, підопічні Девіда Мойєса прагнули помститися за поразку у першому колі, коли втручання рефері Мартіна Аткінсона сплутало "Евертону" карти. Арбітр купився на акторську гру Суареса, тож вилучив Джека Родвела вже на старті поєдинку. У чисельній більшості гості таки дотиснули Ховарда і Ко - 0:2.

Цього разу саме "сині" мали значно переконливіший вигляд у чемпіонаті. "Червоні", попри здобуття Кубка Ліги, втрачали очки практично регулярно. Але Дербі - це абсолютно інший рівень. Тому в самовіддачі хлопців Далгліша суміватись не доводилося. Надто, в самовіддачі їх капітана.

Джеррард почав забивати ще в першому таймі. Розкішний "парашутик" над головами Ховарда та захисників - і м'яч у сітці. Наступні ж два взяття воріт стали можливими завдяки тонкому порозумінню Стівена зі Суаресом. Капітан двічі відгукнувся на зручні передачі уругвайця. Важливо зазначити, що тактика "Ліверпуля" в цьому матчі була дещо незвичною. Команда Далгліша не мчала стрімголов в атаку, як зазвичай, а терпляче очікувала на промахи суперника.

А ось в "Евертона" не вдалося практично нічого путнього. Головний тренер "ірисок" Девід Мойєс святкуватиме десятилітній ювілей на посту наставника "синіх" у кепському настрої.

"Ліверпуль" - "Евертон" - 3:0 (1:0)

Голи: Джеррард, 34, 51, 90+3

Стартові склади

"Ліверпуль": Рейна, Каррагер, Шкртел, Енріке, Келлі, Даунінг, Джеррард, Спірінг, Хендерсон, Суарес, Керрол

"Евертон": Ховард, Ягелка, Бейнс, Дістен, Хібберт, Пієнаар, Коулмен, Феллаїні, Родвел, Анічебе, Страквалурсі

Попередження: Пієнар, 55, Бейнс, 78, Дренте, 84, Хібберт, 90+1