УКР РУС

Хет-трик Берарді з фейлом Лопеса. "Сассуоло" - "Мілан" - 3:2

17 травня 2015 Читать на русском

Свідками цікавого видовища стали глядачі на трибунах "Чітта дель Кольоре".

"Міланісти" проспали перші півгодини гри, за які встигли подарувати супернику фору в 2 голи. Доменіко Берарді згадав, як розправлявся ще з "Міланом" Аллегрі. При першому взятті воріт йому фактично асистував Дієго Лопес. Іспанський воротар нескладний удар по центру невдало прийняв, і від його рук м'яч закотився за лінію воріт. Хоча щодо того, чи снаряд перетнув лінію воріт повністю, є сумніви. Згодом Міссіролі видав класний пас через увесь захист, а той же Берарді ідеально викрутив у дальній лівий кут. Тут уже за справу взявся Бонавентура. Джакомо накрутив кількох захисників і вразив мішень.

По перерві "Мілан" вирівняв становище швидким голом Алекса. Бразилець перевисів голкіпера "Сассуоло". Далі ми побачили безглузду гру рукою в центрі поля Бонавентури, яка залишила "россонері" в меншості, і продовження шоу Берарді. Доменіко спершу програв дуель віч-на-віч з Лопесом, а потім з пасу Дзадзи таки оформив хет-трик. 

Берарді - кілер "Мілана" другий сезон поспіль, а ось "Сассуоло" в ефектному стилі прибиває обидві міланські команди на домашній арені.

"Сассуоло" - "Мілан" - 3:2 (2:1)

Голи: Берарді, 13, 31, 77 - Бонавентура, 33, Алекс, 51

Вилучення: Бонавентура, 57 (друга жовта), Сусо, 90+5