УКР РУС

Хендерсон: Матч із Ромою – серйозне випробування для нас

23 квітня 2018 Читать на русском

Капітан англійського Ліверпуля Джордан Хендерсон поділився очікуваннями від протистояння з італійською Ромою у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.

"Цей момент є надзвичайно важливим, але сподіваємось, що для цієї команди тільки розпочинається щось особливе. Після свого призначення тренер зробив величезну роботу. Нам просто треба продовжувати наполегливо тренуватись, щоб продовжити прогресувати.

Ліга чемпіонів, 1/2 фіналу: розклад, трансляції, результати

Наша атакувальна трійка демонструє видатну гру. Усі хлопці грають чудово. Протистояння з командою рівня Роми – серйозне випробування. Якщо нам вдасться зіграти так, як проти Манчестер Сіті, то ми, сподіваюсь, проб'ємось далі. Хоча цей матч буде іншим. Нам доводилося шукати аргументи проти різних команд у цьому сезоні й це нам вдавалось. Треба бути готовими – створювати та реалізовувати моменти.

Ми повинні зіграти так, як граємо зазвичай, та сподіватися, що цього буде достатньо для досягнення потрібного результату", – цитує Хендерсона офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що перший матч протистояння Ліверпуль – Рома в 1/2 фіналу ЛЧ відбудеться вже завтра, 24 квітня. Початок матчу о 21:45.

Ліверпуль – Рома: прогноз на матч 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів