УКР РУС

Хемес: Якби я хотів, то Зозуля грав би у "Райо Вальєкано" – правий він, лівий, християнин, мусульманин, циган чи китаєць

1 березня 2017 Читать на русском

Пако Хемес, екс-тренер "Райо Вальєкано", а зараз мексиканського "Круз-Асуль", прокоментував ситуацію, яка склалася навколо Романа Зозулі.

"Розуміючи, що цей гравець нам потрібен, я підписав би його, не звертаючи увагу на фанатів. Лише плануючи такий трансфер, ти вже розумієш, що матимеш проблему з частиною уболівальників. У такому випадку ви повинні сказати, що підпишите його за будь-яких обставин, бо це те, що потрібно команді.

Як би я сказав президенту, що хочу цього футболіста і він нам допоможе, то зі мною він грав би у "Райо Вальєкано".

Коли він приїжджає працювати та допомагати нам, то мені байдуже, хто він – правий, лівий, християнин, мусульманин, циган чи китаєць", – цитує Хеменеса Lainformacion.

Зозуля приїде на нараду в "Райо Вальєкано", – агент

Нагадаємо, Роман Зозуля перейшов у "Райо Вальєкано" в останні години трансферного вікна. Однак через неадекватні дії фанатів-радикалів українець повернувся у Севілью вже в день підписанняконтракту. Севільський "Бетіс" роз'яснив ситуацію з трансфером Зозулі та повністю підтримав українця у своєму офіційному повідомленні. Павелко порекомендував Зозулю у виконком ФФУ. ФІФА дозволила Зозулі перейти у 4 клуб в нинішньому сезоні, а іспанський представник гравця прокоментував таку можливість.

"Це велика ганьба для нашого футболу. Гравця дискримінують за герб його країни". Як іспанці реагують на скандал навколо Зозулі