УКР РУС

Хайнкес: Якби нам треба було, то ми б перемогли "Ман Сіті". ВІДЕО

8 грудня 2011 Читать на русском

Головний тренер "Баварії" Юп Хайнкес прокоментував виступ своїх підопічних у груповому етапі Ліги чемпіонів, а також поразку від "Манчестер Сіті".

"Добре, що ми виграли групу достроково. Проти "Ман Сіті" у нас були серйозні проблеми зі складом. Ар'єна Роббена і Тоні Крооса довелося залишити вдома через грип, Маріо Ґомес і Томас Мюллєр теж захворіли, а у Даніеля ван Буйтена гастроентерит. Команда показала характер і зробила все, що могла. Проти суперника, який виступав в оптимальному складі і мав велику мотивацію, грати було неймовірно важко.

Гравці повинні добре знати європейський футбол, а "Манчестер Сіті" не мав надто багато досвіду, що було помітно на груповому етапі. У манкуніанців хороша команда. Якби ми сьогодні грали основним складом і зобов'язані були перемагати, то ми зробили б це. "Ман Сіті" має недоліки: англійці атакують і добре тримають м'яч, але у них існують проблеми в обороні.

Для нас було важливо виграти групу і отримати право провести перший матч плей-офф на виїзді. Якщо ми збережемо форму і на поле повернеться Бастіан Швайнштайґер, то будь-якій команді буде з нами непросто", - сказав Хайнкес.