УКР РУС

Хайнкес: Я вже чекаю повернення на пенсію

13 травня 2018 Читать на русском

Головний тренер Баварії Юпп Хайнкес поділився враженнями після матчу зі Штутгартом.

"Хочу привітати Штутгарт. Вони чудово грали, особливо це стосується контратак, і в підсумку заслужено перемогли. Штутгарт діяв дуже добре організований, відмінно оборонявся.

Баварія – Штутгарт – 1:4 – відео голів та огляд матчу

Коли ти граєш проти такої чудової оборони, то повинен виходити вперед, щоб суперник змушений був змінити свою тактику. Такі дні бувають. Тепер необхідно проаналізувати цю поразку і у вівторок розпочати оптимально готуватися до фіналу Кубка Німеччини.

Якщо говорити про сезон загалом, то це був чудовий час, проведений з відмінними людьми і хорошою командою, але в той же час я вже чекаю повернення на пенсію.

Для мене було величезним задоволенням кожен день приїжджати на тренувальну базу Баварії, тому що атмосфера тут настільки приголомшлива. Не тільки всередині команди, а й всередині тренерського штабу. Таке буває далеко не завжди.

Коли приймаєш подібну пропозицію роботи, завжди думаєш, де ти опинишся в кінці наступного сезону. У цей момент ти міркуєш про те, як повернути цю команду на переможний шлях", – цитує Хайнкеса офіційний сайт Баварії.