УКР РУС

Хайнкес: Гадаю, в мене залишилось життя без роботи

25 березня 2018 Читать на русском

Головний тренер мюнхенської Баварії Юпп Хайнкес прокоментував свій відхід наступного літа.

За словами Юппа Хайнкеса, він та керівництво Баварії одразу домовилися, що спеціаліст працюватиме з командою лише до літа, інформує Bild.

"Я погодився на цю роботу, адже команда опинилася в складній ситуації, а клуб не встигав швидко знайти тренера, якому можна було б цілком довіряти. Я сказав, що відпрацюю тільки до кінця сезону. Таким був наш договір, і я буду його дотримуватися.

Хто, як не Тухель: Баварія визначила 3-х претендентів на тренерське крісло після Хайнкеса і відмови екс-наставника Борусії

Влітку мені виповниться вже 73 роки, і я не знаю, скільки часу у мене залишилося. Думаю, у мене залишилося життя без роботи", – сказав Хайнкес.

Президент Баварії Улі Хьонесс запропонував посаду головного тренера 44-річному екс-наставнику Борусії Д, коли зрозумів, що не вдасться відмовити Юпа Хайнкеса від чергового завершення кар'єри. Однак Тухель відповів, що не може стати головним тренером мюнхенців. Причина – Томас домовився з топ-клубом з Європи, ім'я якого наразі не розкривають. ESPN припускає, що це міг бути ПСЖ, Челсі або Арсенал.