УКР РУС

Хавбек Реала заявив, що готовий пожертвувати дружиною заради перемоги у Лізі чемпіонів – вона оригінально відповіла

27 травня 2022 Читать на русском

Півзахисник мадридців Федеріко Вальверде та його дружина Міна Боніно стали героями кумедного епізоду напередодні фіналу Ліги чемпіонів між Реалом та Ліверпулем.

23-річного футболіста запитали, що б він віддав заради перемоги в ЛЧ. Феде відповів: "Багато чого. Все, я думаю. Це унікальний трофей для будь-якого гравця світу. Готовий віддати так багато речей. Крім мого сина. Можливо, дружину віддав би... Ні, ні, це жарт! Але я б віддав багато, адже не кожен день тобі вдається грати у фіналі. Сподіваюся, ми зможемо виграти титул".

Матч Ліверпуль – Реал можна переглянути за посиланням

Згодом Міна Боніно, жінка Вальверде, відреагувала на слова чоловіка. "Я не засуджую його. Якщо Рівер Плейт (Міна є відданою фанаткою "мільйонерів" та пише про них у пресі – прим.) виграє ще один Кубок Лібертадорес, я його теж віддам. Потрібно жертвувати друзями, все заради 14-ї Ліги чемпіонів", – написала вона у Twitter.

Нагадаємо, мадридський колектив зустрінеться з Ліверпулем у вирішальному матчі сезону вже завтра, 28 травня. Стартовий свисток на Стад де Франс пролунає о 22:00 за київським часом.

"Перед матчами з Динамо заснути не міг": зупиняв Шевченка та Реброва, а тепер будує в Лондоні і тренує… Ниву