УКР РУС

Хацкевич: Якщо арбітр не справляється з великою кількістю боротьби, то йому варто завершувати суддівську діяльність

25 лютого 2018 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич прокоментував поразку своєї команди в матчі 21-го туру УПЛ проти Вереса (1:3).

"З огляду на кількість індивідуальних помилок, які ми допустили в обороні, незрозуміло, з якою концентрацією вийшли на гру деякі наші футболісти. Прізвища я називати не буду, ми самі розберемо це в колективі.

Верес – Динамо: чи справедливо арбітр вилучив Ротаня та ще двох гравців?

Звичайно, на такому полі створювати було важко. Після другого вилучення емоції вже переважали над здоровим глуздом. При цьому команда не зупинялася, грала, але ми пропустили в контратаці теж внаслідок індивідуальної помилки.

Результат ми вже не виправимо, ми його приймаємо, але деякі моменти суддівства зрозуміти важко. Зокрема червону картку Ротаню, у тому моменті Кадар знаходився нижче. За що дали другу картку Бурді – я взагалі не розумію. Якщо за фол у центрі поля – це його рішення. Вважаю, що якщо арбітр не справляється з такою компактною грою і такою великою кількістю боротьби, то йому варто завершувати свою суддівську діяльність", – цитує Хацкевича офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, Динамо поступилося Вересу на Арені Львів з рахунком 1:3. Матч обслуговував Олександр Дердо.