УКР РУС

"Хацкевич віддає всі сили для побудови сильного Динамо": Суркіс привітав білоруса з 45-річчям

19 жовтня 2018 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс привітав головного тренера "біло-синіх" Олександра Хацкевича з Днем народження.

"Із першого дня Вашого перебування в команді було зрозуміло – Динамо підсилилося футболістом, який має не лише видатні футбольні здібності, а й володіє міцним характером, здатністю повести команду за собою, взяти на себе гру у вирішальний момент поєдинку, вселити у товаришів по команді впевненість у власних силах! Ваше ім’я назавжди вписане в історію київського Динамо.

Хацкевич: У нас звикли, що Динамо має всіх виносити – у Реала, Барселони, Баварії та Манчестер Юнайтед теж є проблеми

І справа не лише у семи чемпіонських титулах, здобутих Вами разом із командою. Ви були серед тих "динамівців", які під керівництвом Валерія Лобановського відродили міжнародний авторитет Динамо.

Мені особливо приємно, що сьогодні я можу говорити про нашу спільну роботу не лише в минулому часі. Тепер, продовжуючи свою динамівську кар’єру в якості тренера, ви віддаєте всі Ваші знання та досвід заради побудови насправді сильного та конкурентоздатного Динамо.

Ви взяли на себе непростий тягар та велику відповідальність. Своєю невтомною працею та впевненістю в кінцевому успіху ви надихаєте не лише футболістів, а й усіх, хто причетний до Динамо, усіх, хто бажає команді нових перемог", – цитує Суркіса офіційний київського клубу.

Зазначимо, столичний клуб під керівництвом Хацкевича посідає другу сходинку в турнірній таблиці УПЛ, поступаючись Шахтарю. Окрім цього, Динамо вилетіло з Ліги чемпіонів від Аякса в плей-офф кваліфікації та потрапило у Лігу Європи, де бореться за вихід з групи із Астаною, Ренном та Яблонцем. Динамівці займають 3 сходинку в квартеті та мають у своєму активі 2 пункти після 2 матчів.

Хацкевич: Динамо перевіряють на характер – він є