УКР РУС

Хацкевич: Вербіч у найкращій формі серед новачків Динамо

12 лютого 2018 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич прокоментував роботу новачків на зимових зборах.

Олександр Хацкевич в інтерв'ю прес-службі Динамо заявив, що Беньямін Вербіч знаходиться в найкращих кондиціях серед усіх новачків команди, натомість Карлос Самбрано далекий від оптимальної форми і йому буде важко претендувати на місце в старті. Нагадаємо, завтра, 13 лютого, команда вирушить в Афіни на матч 1/16 Ліги Європи проти АЕКа і вже відома програма делегації Динамо в столиці Греції.

"Бойко тільки в суботу до нас приєднався і провів 1 матч. Поки ми не знаємо його загального фізичного стану, можна 1 гру відіграти на емоціях. Наступні 3-4 дні можуть показати, в якому він зараз стані".

"Самбрано на сьогодні за медичними тестами та функціональним станом далекий від оптимальної форми, і за ці 4 дні йому буде важко вийти в кондиції, які би дозволили зіграти в стартовому складі".

"Вербіч в своїх попередніх клубах не мав дворазових тренувань. Але йому вдалось у нас доволі швидко набрати хорошу форму. Він з тих гравців, кому не потрібно багато часу для адаптації".

"Ротань в своєму віці вражає загальним підйомом роботи і тим професіоналізмом, з яким він підходить до свого здоров'я, харчування, тому не дивно, що він у такому віці дуже добре виглядає", – сказав Хацкевич.