УКР РУС

Хацкевич: Вам краще не знати, що я сказав хлопцям у перерві матчу

14 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич прокоментував перемогу над Скендербеу (3:1) у 1 турі Ліги Європи.

"Як і три дні тому у грі чемпіонату (матч проти Олександрії, – прим.), у нас тайми теж відрізнялися у плані агресивної гри в атаці. В чому причина? У тому, що два центральні захисники, від яких потрібний швидкий початок атак, зміна напрямку, дуже багато грали поперек і назад. Це неправильно. У нас не було гравця між лініями, який вів би гру і загострював її.

У другому таймі був потужний початок, дуже здорово увійшов в гру Мораєс. Після другого м'яча ми вже контролювали хід гри. Головне, що ми добилися перемоги в першій грі. Що я сказав хлопцям у перерві? Вам краще не знати, що я сказав.

Звичайно, хвилювання було присутнє, адже ми програвали після 45 хвилин, і все могло трапитися. До того ж, у першому таймі суперник досить гостро контратакував. Так, можливо, в нашому штрафному моментів було не так вже й багато, але були середні та дальні удари, про що ми попереджали хлопців перед грою. Команда була націлена, а ми в центральній зоні провалилися.

Ті моменти, які ми мали в першому таймі, ми зобов'язані були реалізовувати. Одна справа, якщо рахунок 2:0 або 3:0... Я про момент, коли Денис Гармаш віддавав передачу поперек з трьох метрів. Потім і Гонсалес зробив те ж саме. Потрібно брати відповідальність на себе. Якби ми на той час вже відкрили рахунок, все це було б красиво. Але умовного способу в футболі немає. Потрібно спочатку добитися результату, а потім вже грати красиво.

Нічия Янг Бойз та Партизана? Я не звертав на це уваги. Я говорив, що у нас досить непогані команди в групі. Так, гучних імен клубів немає, але команди досить хороші. Рано говорити про лідерство, адже ми тільки стартували в групі. Все буде ясно тільки в грудні.

Чи є в команді штатний пенальтист? Женя Хачеріді. Я серйозно. Але напевно, хлопці відкрили паспорти, і Мбокані на правах старшого забрав це право", – цитує Хацкевича офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, Динамо переграло Скендербеу в Києві. Дивіться відео голів і огляд матчу.