УКР РУС

Хацкевич: У нас звикли, що Динамо має всіх виносити – у Реала, Барселони, Баварії та Манчестер Юнайтед теж є проблеми

8 жовтня 2018 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич оцінив останні результати своєї команди.

"Ми не програли жодної гри з семи, проведених за 21 день. На цьому теж потрібно робити акцент. Коли ми не виграли шість ігор, і були поразки, про це всі писали. Зараз ми не програємо протягом семи ігор.

Динамо – Олімпік: енергетичний Лужний, пристойний Шевчук, травмований герой, або За що Сабо соромно

Усі бачать європейські чемпіонати – у таких грандів, як Реал, Барселона, Баварія, Манчестер Юнайтед теж є проблеми. А у нас присутня недостатня укомплектованість команди, ми маємо проблеми в лінії атаки. Так, ми мало забили, але наша команда найменше пропустила за перше коло чемпіонату.

Великої ротації робити ми не можемо. Хлопці грають на межі, на максимумі. Звідси і помилки, і недостатнє відновлення. У нас дуже важкий графік, але за підсумками першого кола відставання від Шахтаря не критичне.

Фанати Динамо вивісили банер на адресу Суркіса

У нас чомусь звикли до того, що Динамо має всіх виносити. Потрібно жити сьогоднішнім днем ​​і реально дивитися на речі. Я сьогодні вперше подивився нашу гру зверху. Видно, що у наших футболістів є певний клас, але він досить середній на сьогоднішній день. Хоча вони витискають із себе максимум. Цей етап, між матчами збірних, я оцінив би на міцну четвірку", – цитує Хацкевича офіційний сайт Динамо.

Вернидуб та Фонсека а-ля Макгрегор – Хабіб, або Як Неймар пізнав жорстокі реалії УПЛ: головні фішки 11 туру