УКР РУС

Хацкевич: У мене багато претензій не тільки до суддів, але і до своїх футболістів

2 жовтня 2018 Читать на русском

Наставник Динамо Олександр Хацкевич прокоментував своє вилучення у матчі з київським Арсеналом та розповів про фізичний стан Артема Бєсєдіна, який нещодавно відновився від травми.

"Звичайно, емоції вже вляглися, і зараз я по-іншому дивлюся на все те, що сталося в матчі з Арсеналом. Хоча емоції ці накопичувалися давно. Після зламаного носа Миколи Шапаренко та відсутності реакції з боку арбітра ми промовчали. Не стали акцентувати увагу і на умисній грі руками захисника Маріуполя Сергія Яворського – на мій погляд, там був чистий фол останньої надії. І ось – гра з земляками. Як то кажуть, дербі вдалося на славу.

Леоненко: Хочу, щоб мій друг Хацкевич втік з Динамо

Втім, у мене багато претензій не тільки до суддів, але і до своїх футболістів. Свою поведінку я не виправдовую, але розумію, що все це сталося на тлі другого вилучення. Нерви просто не витримали. Але мене порадувало, що команда дотерпіла, граючи навіть удев'ятьох. Характер у нас є.

Стан Бєсєдіна? Артем пропустив цілий місяць, в загальній групі працював лише два дні, вийшов на заміну, але було видно, що йому ще важко. Ми розуміємо, що напададнику довелося більше працювати на оборону, але в будь-якому випадку радує, що Бесєдін вже в строю", – підсумував Хацкевич для Команда№1.

Зазначимо, "біло-сині" догравали матч проти Арсенала вдевятьох. Були вилучені Бущан та Шабанов, а також керманич столичного клубу Олександр Хацкевич.

"Шабанов? Це – чиста червона". Динамо переважає Шахтар, користь Дуелунда і Грозного, або Чому розвалились Карпати