УКР РУС

Хацкевич: Сподіваюся, Хачеріді підійде до гри з Шахтарем здоровим

21 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич поділився очікуваннями від прийдешнього матчу проти Шахтаря.

"Настрій після матчу з Янг Бойз? У роздягальні після гри було відчуття незадоволеності – не самою грою, а результатом. Адже, якби ми перемогли, могли вже вирішити питання виходу у весняну частину Ліги Європи. На жаль, не вийшло, тому хлопці були емоційно пригнічені. Але стратегія турніру має бути присутня, вони повинні розуміти, що ми лідери, і нам достатньо ще однієї перемоги в трьох матчах, щоб вирішити задачу. Але це був інший турнір, і вже з учорашнього дня ми готуємося до Шахтаря, і з кожним днем настрій поліпшується.

Додатково мотивувати гравців? Ні. Звичайно, ми сьогодні нагадаємо сильні сторони гри команди суперника, а також те, де у них є проблеми – це буде візуальна картинка. А в плані настрою, думаю, завтра хлопці не будуть шкодувати ні себе, ні суперника. Ми принципові суперники вже протягом довгого часу, тому, впевнений, в плані настрою і бажання боротися завтра ніяких проблем не буде.

Травми Хачеріді, Сидорчука, Віди та Циганкова? Звичайно, хотілося б розраховувати на них всіх, але з цих чотирьох гравців лише Хачеріді з учорашнього дня працює в загальній групі. Подивимося на нього ще на сьогоднішньому тренуванні. Сподіваюся, Женя підійде до гри здоровим, як ментально, так і фізично.

Віда вчора вже був на базі, йому наклали 10 швів, Домагой рветься в бій, на тренування. Це гарне бажання і прагнення, але подивимося. А Сидорчук в понеділок летить на медобстеження до Барселони, після чого вже буде відома ступінь складності його травми", – сказав Хацкевич в інтер'ю офіційному сайту Динамо.

Маркевич: Ну, виграє Динамо у Шахтаря, і що далі?

Нагадаємо, матч Динамо – Шахтар відбудеться завтра, 22-го жовтня. Час початку зустрічі – 19:30.