УКР РУС

Хацкевич: Скендербеу можна порівняти з Олександрією чи Ворсклою

13 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич відповів на питання журналістів перед матчем Ліги Європи проти Скендербеу.

"Ліга Європи – це вже другий турнір. Налаштовувати хлопців мені особливо не доводиться. Всі ми хочемо вийти з групи. Готувалися так само, як і до решти матчів. Сьогодні показали гру з Динамо Загреб. Більше зробили акцент на іграх, коли албанці пройшли стадію плей-офф. Також показали першу гру чемпіонату. Сильні і слабкі сторони. Іншої підготовки у нас не було, і ми нічого не змінювали.

Кендзьора? Томаш знаходиться у Варшаві і проходить курс відновлення, тому що у нього вірусна інфекція. З ним тримають контакт і кажуть мені, як протікає його хвороба. Він йде на поправку, але поки не може повернутися в розташування команди.

Недооцінка суперника? Потрібно поважати будь-якого опонента. Віда сказав, що, виходячи на поле, всі команди рівні. І тільки гра команди і індивідуальні якості футболістів все вирішать. Так, наші якості сильніші, але це потрібно показувати на футбольному полі. Гравці відповідають за свою гру і вимоги, які я висуваю. Настрій – вже моя зона відповідальності. Я буду відповідати за той настрій, з яким вони вийдуть на поле.

З ким з українських команда можна порівняти Скендербеу? Якщо так порівнювати, то це може бути Олександрія чи Ворскла. Вони теж компактно і організовано обороняються. Є досить потужні футболісти. Налагоджено перехід з оборони в атаку", – цитує Хацкевича Динамоманія.

Динамо – Скендербеу: де дивитись матч Ліги Європи і хто коментатор

Матч Динамо – Скендербеу розпочнеться у четвер, 14 вересня, о 20:00 у Києві на стадіоні НСК Олімпійський. "Футбол 24" проведе онлайн-трансляцію матчу.