УКР РУС

Хацкевич: Сам факт наявності у команді Глєба чинитиме тиск на Україну

3 вересня 2015 Читать на русском

Головний тренер збірної Білорусі Олександр Хацкевич прокоментував кадрову ситуацію в команді перед матчем відбору Євро-2016.

"Повернення у збірну Олександра Глєба? Знаєте, після наших зустрічей з різними збірними я читав інтерв'ю футболістів команд-суперниць. Після чого прийшов до однозначного висновку: і іспанці, і македонці знають, що є такий гравець - Олександр Глєб. Сам факт наявності в команді такого майстра чинить на супротивника додаткове психологічний тиск. Однак справа не тільки в імені: в іграх за збірну Саша демонструє саме те, що я від нього прошу - тонке розуміння гри і підвищену самовіддачу. А це, безумовно, влаштовує і тренерів, і партнерів.

Єдиний легіонер збірної Михайло Сіваков дуже сильно виглядає в матчах за "Зорю". І, зрозуміло, ми пам'ятаємо, що це універсал, який здатний зіграти не тільки на позиції опорного півзахисника, але і в центрі оборони. Що дуже корисно для команди.

Дефіцит кваліфікованих нападників у Білорусі? В Україні, між іншим, їх теж не так вже багато. Та й потім, для кількості вони нам не потрібні, нам необхідно якість. наразі у нас в списку їх тільки двоє Сергій Корніленко і Микола Сігневич", - розповів Хацкевич.

Матч Україна - Білорусь відбудеться 5 вересня у Львові.

Раніше Олександр Хацкевич заявив, що у збірної України є лише одна перевага над Білоруссю.