УКР РУС

Хацкевич пояснив, чому Динамо не змогло підписати форварда під час літнього трансферного вікна

2 жовтня 2018 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич розповів про причини того, чому клуб не зміг підписати якісного форварда влітку.

"Чи правда те, що я відмовився підписувати Сольдано? Ця інформація не відповідає дійсності. Наприкінці минулого сезону селекційним відділом клубу для можливого посилення складу був сформований великий список футболістів, за якими стежили. І одним з головних моїх вимог була позиція нападника. Це було дуже важливо в процесі побудови команди, адже Динамо належало грати у відборі Ліги чемпіонів і боротися за перемогу в чемпіонаті України.

Суркіс: Перед Лігою чемпіонів почали трохи шарахатись, купили трьох бразильців

Далі вже йшла робота по кожній кандидатурі. Хтось просто відмовився, у когось була висока трансферна вартість, хтось висував завищені особисті вимоги. Шкода, що ми не змогли це питання закрити до початку зборів або хоча б старту команди в Лізі чемпіонів.

Кандидатура Сольдано виникла в останні дні трансферного вікна. У цьому конкретному випадку мої аргументи були такі – це був недешевий трансфер, а часу, щоб повноцінно переконатися в тому, що можливості футболіста підійдуть для нашої команди, було дуже мало.

Це не підхід клубу Динамо – приймати рішення в останню хвилину і брати гравця, аби прикрити проблемну позицію. Ще раз повторюся – все, що стосується трансферів, є дуже кропіткою і складною роботою великої групи людей. І мені не зовсім зрозуміло, з яких джерел деякі журналісти беруть подібну інформацію і якими знаннями користуються при її аналізі", – розповів Хацкевич для Команда№1.

Зазначимо, що Динамо підписало форварда Владислава Супрягу, проте 18-річний футболіст поки більше грає та забиває за молодіжну команду "біло-синіх".

Вацко висунув свою версію того, чому Суркіс залишив Хацкевича тренером Динамо