УКР РУС

Хацкевич: Результат матчу негативний, суддя відпрацював погано

22 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич поділився своїми враженнями від нічиєї з Шахтарем в центральному матчі 13 туру УПЛ.

"Для нас у такій турнірній ситуації результат матчу є негативним. Індивідуально футболісти Шахтаря нас переважають, потрібно було уважніше зіграти на кожній ділянці поля, підстраховувати, повністю викладатися. Ми обрали оборонну тактику, планували швидко виходити в контратаку.

Хацкевич: Якщо чемпіонат проводиться для однієї команди, то будь ласка, немає питань

Мене не задовольнила робота судді. Коли Мораєс бив по воротах – м’яч влучив у руку одному з гравців Шахтаря. Це результативна помилка судді. А через такі помилки знімають тренерів. Він багато свистів у центрі поля, зривав атаки. Так судити не можна. Нехай розбираються, а потім розкажуть, що далі буде з цим арбітром.

Морозюк втомився, необхідно було його замінити. Бєсєдін запевнив, що готовий виконати поставлені завдання, але зіграв погано. Не відпрацьовував у захисті, не допомагав атаці. Я помилився із заміною, але будемо серйозно говорити з Артемом.

З Сидорчуком ситуація важка. Він пройде обстеження і лише тоді стане відомо, скільки часу потрібно для відновлення. Віда готуватиметься до матчу з Карпатами, але в кубковому протистоянні участі не візьме", – розповів Хацкевич.

Динамо – Шахтар – 0:0 – Відеоогляд матчу

Динамо та Шахтар розписали нульову нічию