УКР РУС

Хацкевич прокоментував результати жеребкування групового турніру Ліги Європи

31 серпня 2018 Читать на русском

Наставник Динамо Олександр Хацкевич поділився емоціями після жеребкування групового етапу Ліги Європи 2018/19.

Нагадаємо, сьогодні у Монако відбулось жеребкування групового турніру Ліги Європи 2018/19, за підумками якого кияни потрапили у групу К.

"Яка різниця, хто випав нам у суперники? Завдання одне – вихід з групи. І це завдання в будь-якому випадку залишилося б незмінним, якими б не були підсумки жеребкування.

Динамо дізналось суперників на груповому етапі Ліги Європи 2018/19

Переліт в Казахстан? Крім Астани, серед наших можливих суперників були представники і Португалії, і Норвегії, і Шотландії – туди теж довелося б летіти, а це теж не дуже-то близько, м'яко кажучи. Я не вважаю, що цей фактор є ключовим. Ми суперників не вибираємо, а виходимо з результатів: хто нам дістався, з тим і зіграємо.

Астана в останні роки на виду в єврокубках, так що зовсім вже темною конячкою цю команду не назвеш. Про Ренн поки мені відомо тільки те, що ця команда після трьох турів чемпіонату Франції йде на 13-му місці. Ну а що стосується Яблонця, то це представник Чехії, а ми недавно грали з празькою Славією. Думаю, наш новий суперник сповідує такий же стиль гри – в основному, силовий футбол. Але кожного з трьох суперників, безумовно, будемо скрупульозно вивчати і окремо готуватися до кожного матчу.

Хто б нам не випав, перед нами все одно стояло б завдання виходу з групи", – цитує Хацкевича Dynamo.kiev.ua.

Результати жеребкування групового етапу Ліги Європи 2018/19