УКР РУС

Хацкевич про матчі з Лаціо: Це буде хороша перевірка на міцність

23 лютого 2018 Читать на русском

Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич прокоментував майбутнє протистояння з Лаціо в 1/8 фіналу Ліги Європи.

Наставник Динамо Олександр Хацкевич вважає Лаціо серйозним суперником та планує відвідати матчі римлян проти Мілана та Ювентуса. Про це він розповів у коментарі zbirna.com.

"Гадаю, що багато наших вболівальники не хотіли бачити в суперниках Динамо такі клуби, як Атлетіко і Арсенал. Може, і Борусію, хоча зустріч з Андрієм Ярмоленком була б радісною подією. Найбільш бажаним суперником називали Вікторію, але жереб розпорядився по-своєму.

Звичайно, Лаціо – дуже серйозний суперник. Навіть четверте місце в чемпіонаті Італії говорить багато про що. Я вже звернув увагу на те, що ця команда багато забиває – майже як Ювентус. Але і пропускає достатньо.

Ми, безумовно, серйозно підготуємося до майбутніх матчів, вивчимо гру римлян. Плануємо на власні очі подивитися дві домашні зустрічі Лаціо – з Міланом і Ювентусом. Думаю, для нашої команди, особливо для молоді, це буде хороша перевірка на міцність. Нічого страшного там немає", – сказав Хацкевич.

"Із теперішньою грою Динамо буде важко пройти Лаціо". Юрій Вірт – про те, чого бракує команді Хацкевича

Також Хакевич пригадав, як і сам грав проти Лаціо у складі мінського Динамо.

"Чому італійські клуби завжди були незручними для Динамо? Тому що вони завжди відрізнялися хорошою тактичною підготовкою і організацією гри. Мені не раз доводилося діяти проти італійців. Матчі з Лаціо в складі київського Динамо в 1999 році я пропустив – вже не пам'ятаю, чому.

Але добре запам'ятав матчі проти цього колективу, коли виступав за Динамо з Мінська. Вдома ми зіграли 0:0, а на виїзді програли – 1:4", – додав наставник Динамо.

За результатами жеребкування в 1/8 фіналу Динамо гратиме з Лаціо. Перший матч кияни проведуть 8 березня у Римі. Матч-відповідь відбудеться у Києві 15 березня.