УКР РУС

Хацкевич: Поїду на матч Олімпіакос – АЕК

3 лютого 2018 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич прокоментував нічию з Естерсундом (2:2).

Товариські матчі
завершено
-

Олександр Хацкевич залишився задоволений грою своїх підопічних у матчі з Естерсундом, в якому кияни зіграли внічию 2:2, а також прокоментував дії арбітрів зустрічі.

"Ми повинні бути готові і до такої роботи суддів, адже вже не перший матч граємо тут. Кваліфікація арбітрів залишає бажати кращого, але в першу чергу ми дивимося на свою гру і нашу реакцію на такі рішення суддів".

Динамо – Естерсунд – 2:2 – відео голів та огляд матчу

"Ми повністю контролювали хід матчу, до 30-ї хвилини суперник жодного разу не підійшов до нашого штрафного майданчика. Але це, м'яко кажучи, нехлюйство чи розслабленість призвела до пенальті в наші ворота. Що стосується другого пропущеного м'яча, тобто правила фейр-плей, і якщо гравець лежить на полі після фолу, то потрібно хоча б не розвивати свою атаку. Але потрібно бути готовими і до цього".

"А в цілому, якщо брати по тайму, то перші 45 хвилин ми провели досить впевнено і агресивно, накривали високо, мали хороші переходи з оборони в атаку. В кінці поєдинку, звичайно, позначилася втома, можливо, зокрема і тому, що вчора у нас були два тренування, але більшість гравців зіграли по 90 хвилин і ми бачимо, хто в якому стані і як сприймає пропоновані навантаження".

"Ще не навантажуємо хлопців інформацією щодо АЕКа. Завтра я буду присутній особисто на матчі чемпіонату Греції Олімпіакос – АЕК, який пройде в Піреї, після чого будемо поступово давати інформацію про команду суперника", – цитує Хацкевича офіційний сайт Динамо.