УКР РУС

Хацкевич: Після матчів збірних привітав лише Кендзьору

13 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич розповів про кадровий потенціал команди перед матчем з Чорноморцем.

"Працюємо в режимі одноразових тренувань, сьогодні вночі до Києва останнім із збірників прилетів Дерліс Гонсалес. Долучені до роботи всі футболісти, на яких ми розраховуємо у грі з Чорноморцем. Щодо кадрових питань, не готуються до матчу Циганков, Віда та Хачеріді (останній дискваліфікований).

Ким замінити тих, хто не зможе зіграти? У нас достатньо хлопців, які раніше отримували мало ігрової практики. Це досить кваліфіковані виконавці. Гадаю, ми гідно вийдемо з ситуації, що склалася. Не хочу зараз забігати наперед і казати про характери ушкоджень та чи будуть зазначені футболісти грати в наступних поєдинках. Наш головний матч проти Чорноморця. Далі будемо рухатися від гри до гри.

Настрій футболістів після матчів збірних? Привітав лише одного Томаша Кендзьору, збірна якого потрапила на чемпіонат світу. Хорвати свою задачу ще не вирішили, а Україна та Парагвай, на жаль, не пробилися до фінальної частини. Повинні розуміти, що збірна для когось у цьому році вже закінчилася, а комусь ще належить провести важливі ігри. Хлопці приїхали в різному стані, але вже встигли перелаштуватися на клубні справи. Сьогодні на зборах усім оголосили, що протягом 21-го дня належить провести сім ігор, буде багато перельотів. І в кожній грі нам потрібно прагнути до максимального результату", – цитує Хацкевича офіційний сайт Динамо.

Хацкевич побував на шаленій вечірці ультрас Динамо: Я так не хвилювався перед виходом на поле

Нагадаємо, матч Чорноморець – Динамо відбудеться в неділю, 15-го жовтня, о 19:30.