УКР РУС

Хацкевич: Найбільшої небезпеки очікуємо від Коноплянки, Ярмоленка та Селезньова

4 вересня 2015 Читать на русском

Головний тренер збірної Білорусі Олександр Хацкевич провів традиційну прес-конференцію, присвячену матчу відбору Євро-2016 проти України.

 
"Настрій нормальний, добре долетіли. Вболівальники будуть - приємно. Знаючи атмосферу на стадіоні, цієї підтримки не буде чутно, але ми її будемо відчувати. Будемо грати в такий футбол, який принесе нам результат, а тут ми розраховуємо лише на перемогу. У нас є шанс зачепитися за 3 місце.
 
Вся збірна України досвідчена, є хлопці, які грали на ЧС. Вся збірна хороша. Звичайно, найбільшої небезпеки очікуємо від Коноплянки, Ярмоленка, Селезньова, який на даний момент виглядає найкраще зі всіх українських нападників.
 
Фоменко каже, що буде підлаштовуватися під нас? Завтра гра покаже: яку ми оберемо тактику. І яку збірна України. Я не скажу, як ми завтра будемо грати, оскільки сам не знаю.
 
Приємно, що нас зустрічали тепло. Насправді все було по-домашньому - хліб і сіль. Але все-таки, думаю, футбол завтра не буде товариським. Я симпатизую в групі Україні, але не завтра.
 
Приїзд Бацьки завтра не очікується, оскільки футбол у нас не спорт №1, але підтримка будь-кого вітається, особливо таких віп-персон, як президент", - сказав Хацкевич.
 
До слова, важкої гри з білорусами очікує хавбек збірної України Андрій Ярмоленко.
 
Андрій Шляхтін, Футбол 24