УКР РУС

Хацкевич: Мораєсу треба 10 днів на реабілітацію

1 серпня 2017 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич поспілкувався з журналістами на передматчевій прес-конференції перед грою проти Янг Бойз.

"Прокоментувати те, що Шахтар програв рік тому Янг Бойз в кваліфікації Ліги чемпіонів? У суперника за цей час багато що змінилося.

Як готувалися? На тренуваннях моделювали завтрашню гру. Як супернику, так і нам буде завтра важко. Ми не тренувалися на штучному полі, тільки сьогодні спробуємо його на передматчевій тренуванні.

Не можу сказати, що буде завтра. Ще треба визначитися з основним складом. Після сьогоднішнього тренування знатимемо. Під питанням два гравці – це Сидорчук та Хачеріді. Вони повинні себе перевірити сьогодні та завтра сказати, чи зможуть зіграти.

Жуніор Мораєс не полетів через проблеми зі здоров'ям. У Мораеса проблеми з паховими кільцями. Ми з ним спілкувалися, йому потрібно ще 10 днів на реабілітацію", – цитує Хацкевича Футбол 24.

Нагадаємо, що матч-відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між Янг Бойз та Динамо пройде завтра, 2 серпня, в Берні. Початок зустрічі – о 21:15.

Перший матч цих суперників завершився перемогою Динамо з рахунком 3:1.