УКР РУС

Хацкевич: Мбокані справді посилив гру

6 липня 2017 Читать на русском

Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич прокоментував перемогу своїх підопічних над Універсітатю і зокрема гру Дьємерсі Мбокані.

Товариські матчі
завершено
-

"Із тих команд, з якими ми вже зіграли за час збору, ця – найбільш організована, найдисциплінованіша. У першому таймі м'яч доволі повільно рухався, було багато гри поперек та назад, суперники встигали повертатися й практично нічого нам не дозволили створити біля своїх воріт.

Кілька разів нас спіймали на контратаках, у тому плані, що в нас було багато технічного браку. Хтось швидко не прийняв рішення, хтось не зупинив м'яча.

Чи піде Ярмоленко з Динамо?

Але другий тайм показав, що сили в команди є. Почав швидше рухатися м'яч, почали швидше рухатися футболісти, й почали з'являтися небезпечні моменти.

Мбокані сьогодні справді посилив гру, вийшовши на заміну. Притому, у нього був не один момент. Найголовніше – що він знаходить ці моменти, відчуває, коли потрібно йти на випередження, а коли потрібно перебувати за спиною захисника. У нього достатньо високий футбольний інтелект", – цитує Олександра Хацкевича офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, Динамо обіграло Універсітатю, а Мбокані забив перший гол після повернення.

Динамо – Універсітатя – 2:0 – Відео голів та огляд матчу