УКР РУС

Хацкевич: із воротарською позицією проблем немає

22 грудня 2017 Читать на русском

Наставник київського Динамо прокоментував конкуренцію за місце у воротах клубу.

Головний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич поділився думками щодо вибору на воротарській позиції в клубі в інтерв'ю Спорт-Експрес в Україні. Зокрема, наставник киян прокоментував ротацію Максима Коваля на Георгія Бущана перед матчем у Лізі Європи та конкуренцію в колективі.

Хацкевич: Моледо ми навіть не цікавились

"Будь-яке кадрове рішення, особливо на воротарській позиції, ризиковане. Подальший хід подій показав, що заміна воротаря була своєчасною, але, разом із цим – я впевнений, що на цій позиції, де крім Коваля, Бущана та Артура Рудька є ще перспективний Володимир Маханьков, у нас проблем немає", – сказав наставник.

Хацкевич також розповів, що Бущан хотів покинути Динамо влітку, але особиста розмова з тренером не тільки змінила його думку, а й змусила працювати на тренуваннях із подвійною віддачею і нарешті отримати шанс зіграти в основі.

Варто нагадати, що в нинішньому сезоні тренерський штаб перевірив у справі вже трьох голкіперів Динамо. Максим Коваль провів 18 матчів у всіх турнірах, Георгій Бущан – 11, Артур Рудько – 2.

Визначився черговий суперник Динамо в Марбельї