УКР РУС

Хатчінсон: Ми хочемо використати свій шанс пройти далі у матчі з "Динамо"

5 грудня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Бешикташа" Атіба Хатчінсон поділився своїми думками напередодні матчу 6 туру Ліги чемпіонів проти "Динамо".

"Матч буде дуже важливим для нас, тому ми покажемо гарну гру. Що стосується самої гри, ми будемо грати так само, як і грали, наша філософія не змінюється.

Такі погодні умови для нас незвичні, але оскільки ми маємо шанс вийти в плей-офф, ми збираємося скористатися ним сповна і викластися на всі 100%. Всі гравці фізично і психологічно готові", – сказав Хатчінсон.

Нагадаємо, матч 6 туру групового етапу Ліги чемпіонів “Динамо” – “Бешикташ” відбудеться 6 грудня на НСК “Олімпійський”. Початок о 21:45. Гравці "Динамо" запросили вболівальників на матч з "Бешикташем" в Лізі чемпіонів. "Бешикташ" перед "Динамо" вдруге поспіль втратив очки. Матч обслужить суддя, при якому українці програвали на НСК “Олімпійський”.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу