УКР РУС

Хасі: У моїй кар'єрі був матч з "Арсеналом", коли "Андерлехт" відігрався з 0:3

16 березня 2016 Читать на русском

Наставник "Андерлехта" Беснік Хасі розповів про підготовку його команди до матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти "Шахтаря".

"З "Шахтарем" треба бути дуже обережними. Нам потрібно відіграватись і суперник може цим скористатись. Але ми впевнені в собі. Думаю, ми можемо зробити все, як треба. Ми проводимо хороший сезон, грали з сильними командами. Нам просто потрібно добре виступити. Всі мотивовані. Хоч ми і поступились в першому матчі, але плюс в тому, що на футболістів тепер менше тиску", - вважає Хасі.

"Як сприйняв розгромну поразку "Шахтаря" від "Дніпра"? Думаю, що зіграло роль те, що деякі гравці основи "Шахтаря" не грали в цьому матчі", - сказав наставник "Андерлехта".

Згадав Беснік Хасі й про випадок із тренерської кар'єри, коли "Андерлехту" вдалось зробити дивовижний камбек.

"Так, був у моїй кар'єрі матч з лондонським "Арсеналом". Ми поступались 0:3, а в підсумку зіграли з рахунком 3:3", - сказав Хасі.

Мова про матч Ліги чемпіонів сезону 2014/15 - у груповому турнірі у поєдинку в Лондоні "Андерлехт" після години гри поступався 0:3, після чого встиг забити три м'ячі (дубль зробив Ванден Борре та один м'яч забив Мітровіч).

Матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи "Андерлехт" - "Шахтар" відбудеться у четвер, 17 березня, в Брюсселі. Початок поєдинку - о 22:05.

Олександр Гапоненко, Футбол 24, з Брюсселя