УКР РУС

Харт: "Динамо" добре зарекомендувало себе в Європі

22 лютого 2016 Читать на русском

Голкіпер "Ман Сіті" Джо Харт поділився думкою щодо майбутнього поєдинку проти "Динамо" у рамках плей-офф Ліги чемпіонів.

"Ми маємо вірити в перемогу. Інакше немає сенсу виходити на поле в середу. У Лізі чемпіонів зібрані найкращі з найкращих, й якщо ти не у своїх найкращих кондиціях, ти програєш. До матчу потрібно підходити в оптимальній формі.

Це захоплюючий турнір, чергових ігор у якому наша команда чекає з нетерпінням. На наше щастя, ми беремо участь відразу в кількох турнірах. Із наближенням матчів Ліги чемпіонів ми все ще боремося на кількох фронтах, ось чому добре бути футболістом "Манчестер Сіті".

Нас чекає непросте випробування. Важко сказати, чи є перевагою для "Динамо" те, що вони кілька місяців не проводили офіційних зустрічей. З одного боку, вони мають бути відпочившими та сповненими сил, а з іншого - вони можуть бути не розіграними. Відповідь на це дасть сама гра.

У будь-якому випадку, це сильна команда, недарма вона пробилася до плей-оф Ліги чемпіонів. "Динамо" добре зарекомендувало себе в Європі. На нас чекає важке протистояння, а особливо важкий перший гостьовий поєдинок", - цитує Харта офіційний сайт "Ман Сіті".

До слова, раніше своєю думкою щодо цього матчу поділився голкіпер "Динамо" Олександр Шовковський.

Нагадаємо, що матч "Динамо" - "Ман Сіті" відбудеться 24 лютого у Києві.