УКР РУС

Харрі вирішив. Анонс 13 туру АПЛ

24 листопада 2012 Читать на русском

Він не став очікувати того, як зарекомендують себе головні аутсайдери на полі "Олд Траффорд".

Останніми днями тільки розмов було щодо того, яке рішення ухвалить Харрі Реднапп - вирушить за журавлем у Київ чи вдовольниться синицею, себто КПР. Досі, за його ж словами, він вагався. А тому, начебто, щоб прояснити для себе картину, старійшина англійського тренерського цеху вирушить на "Олд Траффорд", щоб переглянути, як осиротіла після звільнення Марка Х'юза команда битиметься з розлюченими "дияволами". Команда САФа продовжила серію невдалих матчів ще й у Лізі чемпіонів, програвши "Галатасараю", тож горить бажанням реваншуватися. Не секрет, що цей поєдинок матиме для українського глядача особливий інтерес. Але лише тому, щоб поглянути у вічі фахівцеві, який відмовив його національній збірній. Такі реалії.

Інший епіцентр інтриги витатиме над "Стемфордом". Після кількох років забуття Рафа Бенітес повертається на Туманний Альбіон. І куди - прямісінько в табір чинних чемпіонів Європи. Відверто кажучи, автора цих рядків шокувало звільнення Ді Маттео, однак мушу визнати, що варіант з Бенітесом також неймовірно інтригує. Роберто Манчіні виявився живучішим за свого звільненого тезку, а тому розглядає чемпіонат як останній спосіб врятувати репутацію після провалу в Лізі чемпіонів. "Містяни" ще не програвали у чемпіонаті, проте візит у Лондон може стати для них традиційно непростим. От вам і центральний матч туру!

Вистачає розмов і довкола "Тоттенхема". Віллаш-Боаш програв у чемпіонаті свій третій матч поспіль, тож домашня гра з "Вест Хемом" стане для нього вирішальною. І з величезною впевненістю можна пророкувати ще одну тренерську відставку у випадку поразки "шпор". Четвертої поспіль поразки.

Врешті, особливу увагу слід звернути на протистояння "Суонсі" та "Ліверпуля". Матч честі для Брендана Роджерса, який ще минулоріч дивував Англію феноменальними подвигами зі "Суонсі". Однак "лебеді" не менш ефектно грають і під крилом Мікаеля Лаудрупа, тож ще велике питання: хто виграв від цих кадрових змін, а хто програв. Гра, сподіваюся, дасть відповідь.

"Сандерленд" - "Вест Бромвіч"

Попередні матчі: 0:1 (Одемвінгі), 2:3 (Шорі, Бардслі - Одемвінгі, Мулумбу, Шарнер), 2:2 (Бендтнер, Ельмохамаді - Морісон, Лонг), 0:4 (Одемвінгі-2, Морісон, Ендрюс).

Прогноз "Футболу 24": 1:2

"Евертон" - "Норвіч"

Попередні матчі: 1:1 (Осман - Холт), 2:2 (Єлавіч-2 - Хоусон, Холт)

Прогноз "Футболу 24": 2:1

"МЮ" - КПР

Попередні матчі: 2:0 (Руні, Каррік), 2:0 (Руні, Скоулз)

Прогноз "Футболу 24": 3:1

"Сток Сіті" - "Фулхем"

Попередні матчі: 0:2 (Бейрд-2), 0:2 (Демпсі, Дембеле), 2:0 (Волтерс, Ділеп), 1:2 (Шоукрос - Погребняк, Соренсен, автогол)

Прогноз "Футболу 24": 1:1

"Віган" - "Редінг"

Прогноз "Футболу 24": 2:2

"Астон Вілла" - "Арсенал"

Попередні матчі: 2:4 (Кларк-2 - Аршавін, Насрі, Шамах, Вілшер), 2:1 (Бент-2 - ван Персі), 1:2 (Олбрайтон - ван Персі, Бенаюн), 0:3 (Гіббс, Волкот, Артета)

Прогноз "Футболу 24": 1:2

"Суонсі" - "Ліверпуль"

Попередні матчі: 0:0, 1:0 (Грем)

Прогноз "Футболу 24": 1:1

"Саутгемптон" - "Ньюкасл"

Прогноз "Футболу 24": 1:3

"Челсі" - "Ман Сіті"

Попередні матчі: 0:1 (Тевес), 2:0 (Луїс, Рамірес), 2:1 (Мейелеш, Лемпард - Балотеллі), 1:2 (Кехілл - Агуеро, Насрі)

Прогноз "Футболу 24": 1:1

"Тоттенхем" - "Вест Хем"

Попередні матчі: 0:1 (Піккьон), 0:0

Прогноз "Футболу 24": 1:1

У черговому турі протистояння "редакція - читачі" граю з Володимиром Лісовим. Його прогноз такий:

"Сандерленд" - "Вест Бромвіч" - 1:2
"Евертон" - "Норвіч" - 2:0
МЮ - КПР - 2:2
"Сток Сіті" - "Фулхем" - 1:1
"Віган" - "Редінг" - 1:0
"Астон Вілла" - "Арсенал" - 2:1
"Суонсі" - "Ліверпуль" - 1:1
"Саутгемптон" - "Ньюкасл" - 2:0
"Челсі" - "Ман Сіті" - 3:2
"Тоттенхем" - "Вест Хем" - 3:0

Олег Бабій, Футбол 24