УКР РУС

Харатін пригадав емоції від перегляду поєдинку за путівку на ЧС-2022 між Україною та Уельсом

13 червня 2022 Читать на русском

Півзахисник Легії Ігор Харатін розповів, як разом з батьком переживав за Україну в поєдинку з Уельсом за вихід на Мундіаль у Катарі.

Товариські матчі
завершено
-

"Дуже переживав за команду. Звичайно, хотілося б пробитися на чемпіонат світу, але це футбол. Очевидно, що збірна України віддала всі сили, тренерський штаб присвятив себе повністю цим матчам. Команда намагалася, було важко грати на 3-4 день проти Уельсу. Тим більше, що багато футболістів без ігрової практики.

Харатін готовий розглянути варіанти продовження кар'єри в УПЛ

Видно, що команда віддалася і були моменти, але не забили. Це спорт, футбол. Буває й таке. Складний момент для всіх, але треба йти далі. Пенальті на Ярмоленку? Був! Як на мене, був. Ми тут із татом кричали. Ми були певні, що це пенальті. Кричали, щоб суддя подивився VAR, щоб був контакт із четвертим суддею, а це 100% пенальті.

Тільки ми побачили, що він слухає асистента – всі, 100%, були впевнені, що це пенальті. Але коли головний арбітр не призначив одинадцятиметровий, дуже здивувалися. Звичайно, це один із переломних моментів у грі. Тому що одразу зрівняти рахунок було б дуже добре для нашої команди у психологічному плані. Це один такий ключовий момент, який вплинув на результат матчу", – зазначив Харатін у інтерв'ю Fanday.

Нагадаємо, Україна мінімально поступилась Уельсу (0:1), через що не змогла здобути путівку на ЧС-2022. Єдиний гол у власні ворота забив Андрій Ярмоленко.

"ФІФА, це велика ганьба": чорний день у Кардіффі, росіяни наVARили, Ребров і Шевченко на порозі – прощавай, Мундіаль!