УКР РУС

Хамес: Баварія – моє теперішнє

30 квітня 2018 Читать на русском

Атакувальний півзахисник Баварії Хамес Родрігес, права на якого належать Реалу, поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів Реал – Баварія.

"Добре повернутися на Бернабеу через рік після мого останнього матчу на цій арені. Завжди приємно повертатися додому. Ціла гамма приємних емоцій! Якщо завтра заб'ю, то гол святкувати не буду. В Реалі до мене добре ставились, я багато виграв із командою, і це питання поваги, я був тут щасливим.

Реал – Баварія: чому Сантьяго Бернабеу може не впустити Мадрид у фінал Ліги чемпіонів

Я не відчуваю негативу до Зідана. Просто хочу грати щотижня. Баварія може вийти до фіналу. Не маю нічого проти Зідана та Реала, всім тут вдячний, але хочу добре зіграти за свою команду. Моє теперішнє – це Баварія. Я щасливий в клубі й думаю тільки про свою гру. Зараз я повністю зосереджений на Баварії.

Завтра потрібно діяти дуже інтенсивно та реалізувати свої моменти, які будуть. Минулого тижня саме це нам не вдалося. Ми зіграли добре, просто не змогли забити. Розуміємо, що цього разу моменти потрібно реалізовувати. Я дію зараз трохи глибше. Розташовуюсь не так близько до чужих воріт, як це було в Реалі. В Баварії мені потрібно більше переміщуватися, відходити назад і пресингувати", – цитує Хамеса офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що контракт Хамеса Родрігеса належить Реалу. Раніше стало відомо, що Баварія прийняла рішення викупити Хамеса. Нагадаємо, що повторний матч півфіналу ЛЧ Реал – Баварія відбудеться у вівторок, 1 травня.